I bifogat dokument finns vårt valmanifest som också kommer finnas tillgängligt i tryckt version i våra två valstugor från slutet av denna vecka.
Under denna länk kan man ladda ner Valmanifest för SD Kristianstad

Kanske har du aldrig röstat på Sverigedemokraterna? Kanske är du redan medlem, fundersam eller tänker inte rösta i år heller? Oavsett, ta ändå två minuter och läs igenom våra förslag så du åtminstone vet vad vi tycker, istället för att lita på vad andra säger att vi tycker. Det brukar nämligen vara ganska stor skillnad. Vi tror nämligen att de allra flesta människor instämmer i att vi har bra förslag, även om proffstyckarna i Stockholm tycker annorlunda. I Kristianstad är vårt motto: En för alla, alla för en, vilket är hämtat ur Alexandre Dumas den äldres bok om de tre musketörerna. Så tycker vi nämligen ett välfungerande samhälle borde fungera. Det Dumas beskriver är ordet civilkurage, vilket är något som kännetecknar vårt parti som länge vågat påtala vad som är fel i samhället. Detta skiljer sig radikalt från övriga partier, som många gånger kört
huvudet i sanden och kallat oss för hemska saker och påstått att man ”attackerar Sverigebilden” om man är kritisk mot utvecklingen. Men när brottslighet och mord blivit vardag, hur kan man då tycka allt är bra?

I detta valmanifest kan du läsa om vilka förslag vi har för Trygghet, Skola, Omsorg, Teknik, Byggnation, Kultur och Välfärd. Det är områden där vi ägnat tidigare mandatperiod att analysera vad som kan göras bättre och där vi också fört dialog ute i verksamheterna för att få en bättre bild. Vår reformagenda vill nämligen vända utvecklingen och göra Kristianstad bra igen. Våra kandidater består av vanliga människor med olika arbets- och livserfarenheter som de tar med sig in i politiken. Vi tror nämligen det är mycket viktigt för att ha en förståelse för hur saker och ting hänger samman. Mer om våra kandidater finns i det material som skickats ut till alla hushåll i kommunen.

Vi vill med våra förslag göra Kristianstad till en fantastisk kommun att bo i och till vilken människor vill flytta för att det är en fantastisk plats. Våga därför låna ut din röst till Sverigedemokraterna, även om du tidigare röstat på ett annat parti. Vårt lag står nämligen redo att ta tag i problemen (inte ”utmaningarna”) och göra Kristianstad, Skåne och hela Sverige bra igen. Men vi kan inte göra det utan din hjälp i valet den 11 september.

En för alla, alla för en!